ARAMIS-MAD DOGS budaörsi 5+1-es csapata Európa legjobb csapata, Bajnokok Ligája győztes 2016-ban…

2016. szeptember 27. - 15:41

Mariborban az EMF által rendezett első Bajnokok Ligáját 68 csapatból, 13 különböző országból érkezett ellenfelek közül az ARAMIS – MAD DOGS budaörsi 5+1-es csapat a bajnok. Egy álom vált valóra, ahol Deményi Gábor és Soós Ferenc által összerakott Aramis – Mad Dogs brigád Magyarországot, Budaörsöt képviselve Európa legjobb csapata 2016-ban a minifutballban.

Céljainkat elértük, hiszen szép játékkal, emlékezetessé szerettük volna tenni mindenkinek ezt az EMF CHAMPIONS LEAGUE-t. A BL győztes csapatunkból választották a legjobb játékost is, Da Silva Ribeiro Ronit.

Még most is a sokk hatása alatt vagyunk, hiszen rengeteg munka, akarat, kitartás és összetartás van az eredményünk mögött. Minden játékos és stábtag odatette magát.

A 3 nap alatt 8 mérkőzést játszottunk, abból 5 győzelem, 2 döntetlen és 1 vereség (még a csoportmeccseknél). A 4 közé jutásért egy román brigáddal kellett büntető párbajozni, melyből győztesen kerültünk ki.

Fantasztikus hangulat alakult ki és a srácaink a döntőn is nagy izgalmakat hagytak, hiszen a 2x20 perc játékidőben ellenfelünk szerzett vezetést még az első félidőben. Az Aramis-Mad Dogs, azonban a 40.percben szerezte az egyenlítő gólt, amivel ismét a romániai Juventus Sibiut csapat ellen a bajnoki címért egy büntető párbajt ért el. A mieink nem hibáztak és megszereztük az első helyet.

Mindenkinek gratulálunk és köszönjük!

Bajnokok ligája győztesei: Cseri Gergő, Ribeiro Da Silva Roni, Héger Attila, Gál András, Hegedűs Ferenc, Soós Arnold, Kiprich Dániel, Pál Patrik, Frank Tamás, Boznánszky Gábor, Sámson Zoltán, Varga István, Varga Péter

Stábtagok: Deményi Gábor, Soós Ferenc, Soós Gréta, Soós Brigitta                      

 

Mariborban /Szlovéniában/ az EMF által rendezett első Bajnokok Ligája. Itt az EMF CHAMPIONS LEAGUE-n európa 68 legjobb csapata mérkőzött meg. Az Aramis-Mad Dogs már a hazai selejtezőkön is gyűjtött érmeket és felfigyeltek a csapatra, célunk most is ez volt, minél szebb és emlékezetesebb játékkal szerettük volna elérni a lehető legjobb eredményt az európai minifutball bajnokok ligáján.

Magyarországon, Balatonfüreden 64 csapatos tornán lettünk kupagyőztesek, Siófokon 73 csapatos tornán vettünk részt, majd Székesfehérváron ismét aranyérmet szereztünk. A 3 színvonalas tornán való kiváló eredményekkel kvalifikálta az Aramis-Mad Dogs magát Magyarország legjobb 8 csapata közé a nagy döntőbe. A 8 csapat nagyot küzdött, megint Székesfehérváron, ahol a döntőt játszottuk ismét, de a két csapat nem bírt egymással és büntetőkre került sor, ahol nem állt mellénk a szerencse, így a 2. helyen végeztünk.