Az U19-es budaörsi C. ARAMIS idén mindent vitt I. hely

2012. augusztus 05. - 14:23

Az U19-es korosztályunk ebben az évben túl teljesítette az elvártakat, a bajnokság, a strandfoci selejtező megnyerése után, az Országos U19-es Strandfocin is aranyérmet szerzett. A dicsőségnek még ezzel sincs vége, hiszen Sajbán Miki lett a strandfoci legjobb játékosa is, aki már bezsebelte idén a „házi” Aramis, az Országos futsal bajnokság legjobb játékos U19-es díjait is.

Nem gondoltuk, hogy a múltkori hétvégét tudjuk fokozni, de sikerült. A csapatunk egységesen már pénteken leutazott Siófokra, ahol lazítással kezdtünk, volt némi séta, beszélgetés egy jó hangulatú közös evés-ivás mellett. Péntek és szombat este is együtt szurkoltunk a Magyar Strandfoci Válogatottnak a Hollandok elleni  barátságos mérkőzésen. Nagy élmény volt a teltházas lelátón csapatként részt venni, a parádés szerevezés mellett,a  lélegzetelállító mérkőzéseken.  A szombati nap is jól telt, hiszen volt közös étkezésektől kezdve, Balatonban fürdés, hülyülés, meccsnézés és estig sorolhatnám…

Elérkezett a várva várt vasárnap, a nyitómeccs a miénk volt, újra szoknunk kellett a homokot. Szépen játszottunk a szintén összeszedett Sport Infó gárdája ellen. Gyönyörű játékot, több kapufát és nagy helyzeteket láthattunk. Sok támadást hajtottunk végre, ezekből Milák Tomi a 12.percben és a 33.-ban a biztosító gólt Sajbán Máté szerezte. Az első csoportmeccset így  2:0-ra hoztuk.

A második mérkőzésen a lelkes Csengele ellen játszottunk, sokan lehettek gólvágók a 3x12perc alatt. Játék volt a javából, miközben tudtunk készülni a döntőre. A 7:2-es győzelem egy plusz erőt és lelkesedést adott a srácainknak.

Tudtuk, hogy a döntő,- a már ismert Bonyhád csapata ellen- nagyobb falat lesz, de készült is Frank Tomi és az általa vezetett csapat és még milyen jól… Már az első pillanattól kezdve (talán az egész évnek és a mostani hétvégének is köszönhetően) egységként álltunk fel és Raga Krisz meg is szerezte az első percben a vezető gólt, majd a 4.-ben már a 2.gólját rúgta.  Hamar 3-ás vezetésre tettünk szert ki más, mint Sajbán Máté találatával.
Természetesen tudtuk, hogy oda kell figyelnünk, hiszen még 30 perc volt hátra, de a hálóőreink is toppon voltak, Soós Arni és Lipők Beni is csak úgy repkedtek, a labdát nem a kapuba engedve. Fel is hozta ugyan magát a Bonyhád 3:2-re, de elhittük, hogy tudunk nyerni, a kispad és a közönség egyöntetűen bíztatta az Aramist hangos szurkolással, mely rögtön gólt is eredményezett, nem mástól, mint az egész évben szerényen, de annál szebben teljesítő Farsang Bencétől. Ellenfelünk hamar válaszolt, de jobbak voltunk és egységes bizalom és jókedv volt az Aramisnál, az izgalom mellett. A 31.perben született a végső döntő gól, csak annyit írnék  A Máté… Az utolsó 5 percben is láthattunk szép megoldásokat mindkét csapattól, de gól már nem született, csak 5:3-as Aramis győzelem és egy nagy serleg.  

A díjátadón a Magyar Strandfoci Válogatott játékosaitól és Szövetségi edzőjétől Massimiliano De Celis és nem utolsó sorban a strandfoci főfőjétől, Izsvák Zsolttól vehettük át az aranyérmeket, az I. helyért járó kupát és a legjobb játékos díjat.

Az eredmény hirdetés után az Aramis még tartott a Balaton partjánál egy közös ünnepi eszem-iszom beszélgetős estét. Csak annyival fejezném be, ez az Aramis és ezt át kell élni… 

Csapatunk: Soós Arnold, Lipők Benjamin, Bálint László, Sajbán Miklós, Sajbán Máté, Farsang Bence, Ragadics Krisztián, Milák Tamás, Nagy Ádám és Gergely Barnus

Edző: Frank Tamás

Továbbiakban szeretnénk megköszönni: Mersich Péternek, Ledő Lászlónak, Farsang Jánosnak, Soós Ferencnek és minden segítő szülőnek és szurkolónak

Soós Brigitta

 

Dátum Idő Hazai Vendég  
2012.08.05. 09:00 Colorspectrum Aramis Sportinfó SE 2-0
  09:50 MCC Energia SC Bonyhád BFC 3-4
  10:40 Sportinfó SE Csengele KSE 6-2
  11:30 Bonyhád BFC Kisteleki TE 6-3
  12:20 Csengele KSE Colorspectrum Aramis 2-7
  13:10 Kisteleki TE MCC Energia SC 2-9
  14:30 Csengele KSE Kisteleki TE 2-5
  15:20 MCC Energia SC Sportinfó SE 3-1
  16:10 Colorspectrum Aramis Bonyhád BFC 5-3

 

Hely Csapat M GY D V R.G. K.G. G.K. P
1. Colorspectrum Aramis 3 3 0 0 14 5 9 9
2. MCC Energia SC 3 2 0 1 15 7 8 6
3. Bonyhád BFC 3 2 0 1 13 11 2 6
4. Sportinfó SE 3 1 0 2 7 7 0 3
5. Kisteleki TE 3 1 0 2 10 17 -7 3
6. Csengele KSE 3 0 0 3 6 18 -12 0