AC Villám Ünnepi Futsal Kupa

2017. október 24. - 15:15

Két korosztály 4 – 4 csapatos tornáján 3 csapattal indultunk 2007 – 2004-es korosztályokkal. Az U12-es csapatunk 2. helyezést, az U13-as fiatalok a nagyobbak között bronzérmet, míg az U14-es brigádunk aranyérmet szereztek. Az U12-es játékosaink az első két mérkőzésen az AC Villám 2007-es és 2006-os csapatai ellen nagyarányú győzelmet arattak, azonban a 3. meccsen nem sikerült a helyzeteket gólra váltani, így a Kispest ellen 1:0-s vereséget szenvedtünk.

A nagyobbaknál a sorsolás úgy hozta, hogy az Aramis 2005-ös srácai játszottak a 2004-esekkel. Az idősebbek dinamikusabb gondolkozással és játékkal tudatosabban szereztek gólokat és nyertek. A következő U14-es meccsen nehezen indult be a gólszerzés, de a második félidőben biztosítottuk győzelmünket a La Escuela ellen. A harmadik megmérettetésen is láthattunk szép futsal elemeket és gólokat, itt sem hagytuk magunkat leküzdeni az AC Villámmal megmérkőzve.

Az U13-as csapatunk a házigazda AC Villámmal folytatta a tornát, ahol megnehezítette mindkét brigád egymás dolgát. Szoros eredménnyel fordultunk, de a fiatal Aramisosok nem adták fel és megszerezték a 3 pontot. A következő összecsapáson bizonyítottak csak igazán a srácok, hiszen nehéz mérkőzésen mindenki szívvel játszott és kihozta magából a legtöbbet. A fizikálisan előbbre járó La Escuela-val döntetlent játszottunk. Maradtak ki helyzetek mindkét oldalon, de büszkék vagyunk erre az eredményre.

Különböző nehézségű ellenfelek jöttek szembe ezen a futsal tornán, fiatalabbakkal és egykorúakkal is meg tudtunk mérkőzni, mindegyik csapatunk dobogón végzett. Megyünk tovább, hogy még többet tudjunk fejlődni és a hozzá tartozó eredmények is meglegyenek.