ARAMIS 2018/19 igazolási hírek

2018. augusztus 31. - 21:12

Az Aramis a 2018/19-es szezonnak is több változással tud nekiindulni, Frank mesternek idén is nehéz dolga lesz. Az Aramis nevéhez méltóan idén is több U17-es/U20-as fiatal beépítése és a futsal számára is kinevelése nem marad el, fiatal csapattal kezdünk neki az NB I-es bajnokságnak. A szezonban a játékosokon kívül az egyik legfontosabb, hogy elkészült az ARAMIS FUTSAL CSARNOK Budaörsön. Lesz visszatérő és újonc fiatal játékos is az Aramis családban, akik remélhetőleg minél hamarabb az új csarnokban bizonyíthatnak.

Hozzánk érkező játékosok:

Vattamány Dávid visszatér az Aramishoz némi NB II-es és NB I-es kerülő után. „Kicsi” 2010-ben a futsal karrierjét nálunk kezdte még U19-ben, ahol csapatkapitánykényt ezüstérmet szerzett a csapattal. Később NB I-es csapatunkban is többször bizonyíthatott. Dávid a futsal válogatottban is kapott már lehetőséget. 2016-ban eligazolt, de most 2 év után még több tapasztalatot szerezve visszaigazolt. Játékosként és utánpótlás edzőként is üdvözöljük.

Új hálóőr is érkezik, Vámosi Marcell személyében, aki szintén a fiatalok táborát fogja erősíteni. Marcell az FTC-ből jött hozzánk.

Utánpótlásunk és felnőtt csapatunk erősítésére érkezik, szintén az Fradiból Juhász Donát, aki az utánpótlás válogatottságba is bele kóstolhatott az előző szezonban.

Nem új igazolások, de még több szerepet kaphat több utánpótlás játékosunk, akik már tavaly is többször szerpeletek a felnőttek között is. Fekete Olivér, Fekete Márk, Frankovszky Dániel és Dohány Dominik. Mellettük még felmerül 2-3 név a Mester tervei között, az U17-es és U20-as keretünkből is, na de mindent mi sem árulunk el…


Eligazoló játékosaink:

Roni, aki 7 évig tündökölt az Aramisnál és kiemelkedő játékán kívül sok góljára is szívesen emlékszünk. Roni nem csak játékosként, de utánpótlás edzőként is itt hagy bennünket. Idén az Ferencváros csapatát választotta játékosként és utánpótlás edzőként egyaránt a megmérettetésre.

Póta Balázs, magához hűen az Aramisban sem tudott - még újra sem - hosszú időt eltölteni és újabb klubban szeretné magát megmutatni. Játékosedzőként fog szerepelni az Újpest NB II-es csapatánál.

Játékosként váltott, de U17 és U20-as Aramis csapatait a továbbiakban is ragaszkodva viszi tovább a 2018/19-es szezonban is.

Cseri Gergő nem olyan rég érkezett csapatunkhoz, de a kis idő alatt is rengetegen megjegyezték a nevét a futsal világában is. Gergő nem volt az ellenfelek kedvence, hiszen mindig megnehezítette a dolgukat a kapunk előtt, de ebben a szezonban Csé is az Fradi brigádját fogja erősíteni.

Lak Imre csak fél évre érkezett hozzánk, ő tovább próbálgatja szárnyait, az idén feljutó BME brigádjában.

Minden érkezőnek, fiatalnak aki szerephez jut és távozóknak, egyaránt sok sikert kívánunk erre a szezonra is!