Futsal 2015/16

2015. augusztus 27. - 16:10

Az Aramis több változással tud nekiindulni a 2015/16-os nehéz szezonnak. A tavalyi felépített, összekovácsolódott csapatunkból 6 meghatározó játékost csábítottak el a futsal ellenfeleink. ’Kedves szurkolóinktól/olvasóinktól elnézést kérek, hogy a ’fájdalmas’ hírekkel, az eligazolók táborával kezdjük, de szétbombázták csapatunkat a csalogató, ígérő ajánlatokkal.’

A fiatal tehetségek közül távozók:  Horváth Szabolcs (az Aramis 2014/15-ös legjobb játékosa), Horváth Norbert, Hosszú Ádám (az Aramis 2014/15-ös házi gólkirálya), Klacsák Bence, aki/akik UP illetve felnőtt válogatott játékosok, ebben a szezonban már a Dunaújváros csapatát fogják erősíteni. A sor nem ér itt véget, hiszen Sámson Zoltán a több éve Aramis játékos és UP edzőnket, pedig hazájához húzta a szíve, így a hozzá közeli, most NB I-be felkerülő Göcsej SE-t fogja tudásával és játékával támogatni. A nemrég Aramis család tagja, Kovács István, szintén most NB I-be felkerülő Nyírgyulaj gárdájába fog szerepelni.

A hozzánk érkező játékosok:  Szeghy Szabolcs visszatért az Aramis családba, Szabi már régebben  3,5 évig játszott csapatunkban és volt többszörös U21-es válogatott  játékos ezekben az években. Másik húzóerő -a futsalban szintén ismert- Safar Iuliu Tony lesz. Hozzájuk társul még Boznánszky Gábor, Breno Nogueira Agrizzi Xavier és az utánpótlás csapatokban játszó idén NB I-be kerülő Pap Zsombor.

Ellenfeleinket különösen jól megerősítettük ismét, ami csak azt jelentheti, hogy a remek szakmai munka, rászánt idő, tennivaló és ráfordítás megerősíti a játékosainkat és szívesen keresik fel őket a magyar futsalban NB I-ben részt vevő csapatok. Mindenkinek sok sikert kívánunk!’

Frank Tamás, az Aramis vezető edzője, kitűnő szakmai tudásának és tapasztalatának köszönhetően a Tolna-Mözs klubjának szakmai igazgatóságát szintén folytatja ebben a szezonban is párhuzamosan, a két klub megegyezésével. Az Aramis vezetősége nem változott, Ritter Imre, Soós Ferenc, Mersich Péter és Farsang János vezetésével működik tovább az Aramis.

Az NB I-es csapatunknak a 2015/16-os évben a legjobb 6 közé jutás a cél, az U17 és U20 csapatainkat dobogón szeretnénk látni, míg a kisebbekkel a középdöntőkben mindenképp szeretnénk szerepelni.