Gratulálunk, irány a 2016-os EB

2015. szeptember 23. - 15:22

Nem adtuk fel és a hosszabbítás utolsó pillanatában -amikor már más lehetőségünk nem is lett volna- gólt szerzett a magyar válogatott és ezzel kijutottunk a 2016-os EB-re. Az Aramis SE is gratulál a magyar válogatottnak és mindenkinek, aki hozzásegítette őket bármilyen módon ehhez a fantasztikus eredményhez az évek során. Csapatunkból pedig a mindkét mérkőzésen játszó Szeghy Szabolcsot szeretnénk kiemelni és gratulálni neki.

Az első meccsen a magyar válogatott 2:2-es döntetlent tudott játszani, ami Romániában már jó és reménykeltő eredmény volt. Ugyan a románokat gondolták sokan esélyesebbnek, azonban jött az itthoni meccs. A visszavágón a magyarok uralták többnyire a játékot, jobb helyzetkihasználással és lelkes játékkal. Azonban nem dőlt el rendes játékidőben a továbbjutás, így jött a hosszabbítás Debrecenben. A nagy szurkolás és akarat meghozta az eredményt és végre kapufa helyett a kapuba talált a labda, mely győzelmet hozott és EB részvételt.

Magyarország-Románia 4-3 a hosszabbítás után.  (2x20persc után:2-2)

Debrecen, Főnix csanok

Magyarország: Tóth Gyula – Trencsényi János, Dávid Richárd, Lovas Norbert, Rábl János
Cserék: Tihanyi Csaba, Gál István, Öreglaki Norbert, Szeghy Szabolcs, Hosszú Ádám, Komáromi Péter, Németh Péter, Harnisch Ákos, Dróth Zoltán.
Edző: Sito Rivera

Románia: Iancu – M. Matei, Ignat, F. Matei, Lupu
Cserék: Tonita (kapus), Al-Ioani, Sotarca, Ignat, Panzaru, Raducu, Manya, Szöcs, Csoma, Stoica.
Edző: Jakab Zoltán