I. Aramis U15-ös Futsal Torna

2018. október 23. - 10:22

Első ízben rendeztük meg a futsal tornánkat, immáron az új Aramis Csarnokban, ahol a meghívottak közül 4 egyesület fogadta el a részvételt (Cső-Montage, Dunakeszi, Kecskemét, Kelen) és 2 hazai csapat harcolt a trófeáért. A tornát hibátlan szerepléssel a Dunakeszi csapata nyerte.

A torna kiírása alapján mindenki játszhatott mindenkivel, így a rangadók, a körbeverések és a meglepetések sem maradtak el.

A tornát egy házon belüli mérkőzéssel indítottuk, ahol az egyik csapatban az u13-as 2006-osok is pályára léphettek, míg a másik csapatban a korosztályukhoz mérten megfelelő születési idejű játékosok szerepeltek. Az Aramis két csapatát együttesen Sámson Zoltán Samu és Soós Arni irányították.

A torna legnagyobb rangadójának a Dunakeszi – Aramis ’B’ mérkőzés bizonyult, amely nemcsak a helyezés szempontjából, hanem a presztízs miatt is izgalmas találkozó volt. A Dunakeszi felül tudott kerekedni és győzött 2-1-re.

Ahogy említettem izgalmakban és gólokban sem volt hiány, hisz a tornán összesen 70 gól született, a legnagyobb arányú különbség a mérkőzések között a Dunakeszi - Kelen összecsapás volt, ahol 12-0-ra győzött a Keszi.

Az első tornát abszolút pozitív élményekkel és visszajelzésekkel zárhatjuk, hiszen sokak elmondása szerint az egyik legszínvonalasabb tornát bonyolítottuk le, melyben erős csapatok és többnyire küzdős mérkőzések, váratlan végkimenetelű eredmények születtek.

A díjátadáson részt vettek: Mersich Péter –az MLSZ Futsal szakágvezetője-, Benkő Tamás – Pest Megye Labdarúgó Szövetség Igazgatója, Ritter Imre –az Aramis tiszteletbeli elnöke- és Soós Ferenc –az Aramis elnöke-.


A TORNA VÉGEREDMÉNYE:

6. hely: Aramis ’A’
5. hely: Kelen SC
4. hely: Cső-Montage
3. hely: Scoregoal-Kecskemét
2. hely: Aramis ’B’
1. hely: Dunakeszi

Gólkirály: Kovács Ádám /Kecskemét, 8 gól/

Legjobb kapus: Bukodi Márk /Aramis ’B’/

Legjobb játékos: Kecskeméti Tibor /Dunakeszi/

Legjobb hazai játékos: Lux Gábor /Aramis ’B’/


Ezúton is köszönjük a részvételt és gratulálunk mindenkinek!