Strandfoci Pest megyei középdöntő U19

2017. július 07. - 21:11

Jól folytattuk a Pest megyében való menetelést, az első mérkőzésen a Gödi brigáddal játszottunk, ahol hamar elkezdtük a gólszerzést. Hálóőreink jó formájának is köszönhető volt, hogy a sok szerzett gól mellett 10:1-es eredményt tudtunk produkálni. Aztán következett a Dabas mérkőzés –az egyesületünk által megtanított volt Aramisos srácok- jöttek szembe. Természetesen, ahogy tavaly bajnokcsapat tudtak lenni az Aramissal, idén is keményen és szakmai tudásukat is hasznosítva léptek a pályára. Azonban nálunk a fiatalabbak és az összekovácsolóban lévő csapatunk sem adta fel a küzdelmet.

Mi kezdtünk jobban és 2:0-s vezetésre tettünk szert Choman Ádi és Fekete Márk találatával, de ellenfelünknél jött egy mesterhármas, amivel fordítottak. Ekkor Szabó Ádi lába sült el és egyenlítettünk, de a második harmadban vezetést szerzett a Dabas. A második és harmadik harmadban Schmidt és Pribil parádékat is láthattunk. Ami szintén segített, hogy végig legyen esélyünk és az utolsó percben sikerült újra egyenlítenünk, Márk juttatta a labdát a kapuba.

Következnie kellett a hosszabbításnak, melyben egyik csapat sem tudott gólt szerezni. Ezután a büntetők következtek, ami mindig nagy feszültséget okoz és szerencse is kell hozzá. Most a Dabasban játszó rutinos játékosok jöttek ki ebből jól és vitték az 1 pontot.

Dabas 10:3-ra győzte le a Gödi csapatot.

Így a Dabas és az Aramis került be a Pest megyei 4-es döntőbe, míg a másik csoportból a Pestszentimre II-es csapata és a Kistarcsa.

Természetesen egyre nehezebb csaták várnak ránk, de a fiatalok lelkesen készülnek a megmérettetésekre.

hely csapat M GY HGy BGy V LG KG GK P
1. FC Dabas 2 1 0 1 0 17 9 8 4
2. Aramis SE 2 1 0 0 1 16 8 8 3
3. Gödi SE 2 0 0 0 2 4 20 -16 0