Strandfoci Pest megyei U19

2017. július 03. - 20:11

Az U19-es strandfoci mostani szezonja nem kezdődött zökkenőmentesen, hiszen a bajnokság kezdete előtti napokban a tavalyi bajnok csapatunk nagy része egyéb csábító okok miatt eligazolt. Így a benevezett csapatunkba új játékosokat kellett keresni, akiknek nem volt sok idejük megtanulni azt, amit az előző játékosok képzést kaptak az Aramisnál. Idén Frank Tamás és Soós Arnold kapták a nem könnyű feladatot, hogy pár hét alatt felkészítsék a játékosokat. Ettől függetlenül a Pest megyei 1. fordulóban újoncokkal és fiatalokkal kiegészülve megálltuk a helyünket és csoportelsőként jutottunk tovább.

Az első mérkőzésen a Százhalombattán, a Törökbálint csapatával mérkőztünk meg, itt hamar kinyílt a gólzsákunk és a strandfocit ízlelgetve jól belekezdtünk a szezonba, hálóőreink a Máték nem kaptak gólt.

Azonnal kezdtük a második mérkőzést a Pestszentimre I. brigádja ellen, ahol az edzőként a sokszoros strandfoci válogatott és jelenlegi szövetségi kapitány és régebben Aramis játékos Ughy Márk által felkészített játékosokkal küzdöttünk meg. Jó mérkőzést és szoros eredményt láthattunk. Mi kezdtünk jobban, amikor is Gyöngyösi Krisz az előző mérkőzésen szerzett góljaiból erre a meccsre is hagyott. Ellenfelünk szép játékot mutatva fordítani is tudott, de Choman Ádi és Krisz újra villant, majd a győztes gólt a fiatal Szilágyi Ádi szerezte meg.

A harmadik mérkőzést picit nyugodtabban tudtuk elkezdeni a 2 győzelem után, de annál nagyobb küzdelmekben volt részünk a Pestszemimre II. csapatával szemben. Szintén jól megtanított srácok jöttek szembe, de egy újonc fiatal góljával kezdtünk, Szrnka Beni nem tétlenkedett megszerezte a vezetést, majd Krisz mesterhármasa következett. Ellenfelünk sem adta fel, 4:2-re szépített. Majd egyenlíteni is tudtak, 4:4-nél Choman Ádi szerzett újabb vezetést, aztán 5:5 lett és az utolsó percben Ádi újabb góljával szereztük meg a harmadik 3 pontunkat.

Az első fordulóból továbbjutottunk, de tudjuk ezeknél sokkal nehezebb mérkőzések, kihívások és tapasztaltabb ellenfelek várnak ránk már a Pest megyei középdöntőben is. A lehetőségekhez és a körülményekhez képest a legjobb formánkat fogjuk hozni, meglátjuk, hogy mit hoz a sors.

hely csapat M GY HGy BGy V LG KG GK P
1. Aramis SE 3 3 0 0 0 20 9 11 9
2. Pestszentimrei SK II. 3 2 0 0 1 25 12 13 6
3. Pestszentimrei SK I. 3 1 0 0 2 17 15 2 3
4. Törökbálinti LASE 3 0 0 0 3 3 29 -26 0