Strandfoci U19 Pest megyei 4-es döntő - 2. hely

2017. július 13. - 21:26

Ezüstérmet szereztünk a Pest megyei 4-es döntőn. Az első mérkőzésen a Pestszentimre II-es csapatával játszottunk a döntőbe jutásért, ahol sikeresen meneteltünk. A döntőben megint a Dabassal kellett megmérkőznünk, jó meccset láthattunk. Nehezen bírt a két csapat egymással, az ellenfélnél a rutin, míg nálunk a lelkes munka dominált, 2:3-as végeredménnyel zárult a mérkőzés. Büszkék vagyunk, hogy az alig pár hete összekovácsolódó csapatunk munkája megmutatkozott és szép teljesítményt nyújtottak a Pest megyei döntőn.

Az első gólt Gyöngyösi Krisz szerezte meg, azonban az első harmadban egyenlített ellenfelünk. A második harmad elején fordítani is tudtak, de pár perc múlva Szabó Ádi távoli lövése repült a kapuba, ezzel döntetlen lett ismét. Majd Koko gólja következett, de a Pestszentimre újra döntetlenre hozta a meccset. A harmadik harmadban újra vezetést szereztünk Choman Ádi góljával, majd Tóth Dávid növelte előnyünket. Pribil Máté onnantól kezdve mindent fogott és újra Ádi villant, majd Fekete Olivér biztosította góljával a döntőbekerülést.

A döntőben mi kezdtünk jobban, az első félidőben Tóth Dávid gólja kezdte meg a gólszerzést. Küzdött egymással a két csapat, sok szép strandfoci elemet megmutatva. A második harmad elején Gyöngyösi Krisz gólja 2 gólos előnyt jelentett, de a harmad vége előtt tudott szépíteni a Dabas. A harmadik harmadban nem tudtunk gólt rúgni, ez sajnos megbosszulta önmagát, ugyanis ellenfelünk a mérkőzés vége felé kétszer kaput talált. Ezzel a 2. helyezést érte el az Aramis és első helyezést a Dabas.

A bronzérmet a Kistarcsa szerezte meg, így 4. helyen a Pestszentimre csapata végzett.