U11 BLSZ 1.forduló

2017. szeptember 17. - 20:26

Vasárnap megrendezésre került az első BLSZ-es futsal U11 bajnoki sorozat. Az első ilyet az ARAMIS szervezte, a 10 mérkőzésből rengeteg nagy csatát és ügyes megoldásokat láttunk. Az Aramisos picúrok az első mérkőzésen egy Aramis - Cső örökrangadóval kezdtek, ahol a vártnak megfelelően színvonalas futsalt láthattunk. Sokat támadtunk és mindkét félidőben 1-1 gólt szereztünk, majd ellenfelünk is szépített. Győzelemmel, 2:1-s szoros eredménnyel kezdtük meg az éves futsal bajokságot.

A második mérkőzésen még keményebb csapata várt ránk a Hegyvidék brigádja ellen. Fizikálisan kicsit alulmaradva küzdöttünk a meccsen és sajnos sok szép helyzetet hagytunk ki. Sokáig partnerek tudtunk lenni, a félidőben 2 góllal vezetett ugyan ellenfelünk, de szépíteni is tudtunk. Az utolsó 6-8 percben jobban elfáradtunk és így ellenfelünk biztosította be a győzelmét.

Egy jó bajnokságnak a kezdete ez és sok jó csapat/egyesület mutatkozott be, már tegnap. Az Aramisosok is szépen kezdtek és várjuk a következő fordulókat.