U13, Pest megyei 3. hely

2017. december 18. - 18:07

A bronzérmet a 22 első osztályú csapat közül értük el. Az I.osztályban az U13-as korosztályban 4 hétvégén keresztül zajlottak a csoportmérkőzések, ahol veretlenül 1. helyen jutottunk tovább. A felsőház 8 csapatából két csoportos bontásból szintén csak győzelemmel kerültünk a 4-es döntőbe. A döntőbe jutásért nagy volt az izgalom és nem tudtunk 100%-ot hozni a Dunakeszi ellen, a 3. helyért a Jászberénnyel küzdöttünk nagyot.

A Dunakeszi I-es csapatával /mint utóbb kiderült a Pest megyei bajnokkal/ játszottunk oda-vissza vágót. Az első mérkőzésen 2:0-s vezetésre tettünk szert, aztán elkezdtünk kapkodni és a szünet előtt egyenlített ellenfelünk. A következő félidőben góllal kezdett a Kinizsi, majd maradt a 2:3-s állás. A második meccsen rohanás és fejetlenség alakult ki a túlakarás következtében, amivel a Dunakeszi malmára hajtottuk a vizet, majd 5:2-s vereséget szenvedtünk.

A Jászberény a Dunakeszi II-es csapatátától kapott ki kétszer. Jöhetett a bronzmeccs, ahol mindkét csapattól láthattunk szép megoldásokat és győzni akarást. Ezen a mérkőzésen is 2:0-s előnyre tettünk szert, de ellenfelünk is egyre jobban tört fel. A félidőben 3:1-re vezettünk, de a szünet után a jászberényiek voltak többször eredményesek, a 21. percben már 3:3 volt. Újra előnyhöz jutottunk, majd hamar döntetlen állást mutatott az eredményjelző. Az utolsó 2 percben még sikerült eredményesnek lennünk, amivel 6:4 arányban szereztük meg a 3. helyet a nagy küzdelemben.

A döntőben a Dunakeszi I. játszott a Dunakeszi II.-vel egy látványos mérkőzést.