U15 Futsal torna, 2. hely

2018. március 25. - 23:17

Kecskeméten először rendezték meg az U15-ös korosztálynak a Hírös Városi Utánpótlás Futsal Tornát. Ezüstérmet szereztünk a 8 csapatos tornán, Sámson Zoltán /Samu/ legénysége csoportelsőként jutott tovább, ahol a házigazdát 1:0-s arányban győztük le. A döntőbejutásért a REAC brigádjával mérkőztünk meg, majd a döntőben újra a Kecskemétiekkel játszottunk, 1:0-s vereséget szenvedtünk. Tőlünk választották a legjobb kapust, Pillár-Bán Zsombit, aki brillírozott. Büszkék vagyunk az ezüstéremre és minden játékosunkra.

A csoportmérkőzéseinket a PTE PEAC pécsiekkel kezdtük meg, akiket nehéz volt megtörni, de futsal játékunkat bevetve győzelemmel indítottunk a tornán. A következő meccsünk a Cső-Montage csapata ellen volt, ahol felül tudtunk kerekedni rajtuk és nagyobb arányú győzelmet arattunk. A harmadik összecsapás a Kecskeméttel történt, ahol szintén 3 pontot szereztünk.

Ezáltal 9 pontos csoportelsőként játszhattunk a másik csoport 2. helyezettjével. Az ’A’ csoportból a REAC és a Dunakeszi csapata jutott tovább, míg a ’B’ csoportból a házigazda ScoreGoal és az Aramis.

A bronzérmet a Dunakeszi Kinizsi hozta el.

Egy színvonalas tornán vagyunk túl, köszönjük a ScoreGoalnak és gratulálunk az összes résztvevőnek.

A csoport: Szigetszentmiklós, Futsal 1988 Déli FC, Dunakeszi Kinizsi Futsal, REAC Sportiskola SE

B csoport: PTE PEAC, ScoreGoal KFC, Cső-Montage, Aramis