U19 - Strandfoci Országos középdöntő

2017. július 26. - 21:34

Az országos középdöntőbe bejutva jöttek a még nagyobb megpróbáltatások, ahol ráadásul U16-os fiatal játékosokkal megtűzdelve tudtunk kiállni. Első mérkőzésen az elmúlt években is jól szereplő Siófok ellen kellett játszanunk. Az első harmadban még tartottuk az iramot és szép játékot láthattunk mindkét féltől. A második harmadban nem találtunk kaput, de ellenfelünk 2 góllal növelte előnyét, majd a vége felé fizikálisan is elfáradtunk és a Siófokiak magabiztos győzelmet arattak.

A második mérkőzésen a strandfociban szintén ismert Bonyhád gárdájával mérkőztünk meg. Fej-fej mellett haladtunk és még az eső is zuhogott, amely mindkét gárda dolgát percről percre megnehezítette. Ellenfelünk szerzett vezetést, majd fordítani tudtunk, azonban az utolsó harmadban a bonyhádiak egyenlítettek. Idegfeszítő büntetőkre került sor, ahol sajnos nem állt mellénk a szerencse.

Idén nem tudtunk kiállni egyéb okok miatt az évek óta együtt játszó csapatunkkal, azonban az hogy a régi brigádból és az újoncokból és sok fiatalból jól összekovácsolódott; Frank Tomi által vezetett csapatunk eljutott az országos középdöntőbe, arra csak nagyon büszkék tudunk lenni.