Újabb büszkeség: SAJBÁN testvérek

2019. május 28. - 17:46

Sajbán Miki és Sajbán Máté, a következő idénytől már a nagypályás NB I-es Mezőkövesd Zsóry együttesét fogják erősíteni.

Miklós és Máté is 2010-2016 között futsaloztak és strandfociztak az ARAMISban; a Honvéd, Goldball és Budaörs nagypályás labdarúgó karrierjük mellett.

Máté és Miki 15 évesen, illetve 16 évesen kerültek az Aramis futsal szárnyai alá, bejárták az első osztályú u17-es, u19-es; NB II-es fiatal és az NB I-es felnőtt csapatunkat is. Több szezonon keresztül szerepet kaptak, sőt erősítették a csapatokat utánpótlásban és a felnőttek között egyaránt.

Szorgalmuknak, tehetségüknek és szerénységüknek köszönhetően hamar befogadta őket az Aramis család és u17-es bajnokságban jó szereplésüknek köszönhetően már u19-be is feljátszhattak folyamatosan. Frank Tamás, Németh Antal futsaledzőjük és Soós Ferenc vezető kezei alatt sokat fejlődtek és rengeteg sikerélményben is részük volt közösen, az alázatos munka mellett.

Sajbán Miki és Máté is játszott több futsal szezonban együtt az Aramis nagy büszkeségével, Nagy Ádámmal is :)

A magyar futsal bajnokságokon kívül többször kivívták maguknak, hogy a nemzetközi tornákon is kiemelkedő szerephez jussanak és saját vagy idősebb korosztályokban is jól teljesítettek.

Sportolóként és emberként is példamutatóak a Sajbán testvérek.

A futsal mellett, szintén az Aramis Sportegyesület kezei alatt strandlabdarúgásban is kimutatkozott munkájuk és tehetségük.

A nagypályás labdarúgásban is sok szép sikert értek el, több egyesületnél, többek között a nagypályás NB II-es Budaörsben.

Nagyon büszkék vagyunk rájuk és további sok sikert kívánunk a nagypályás NB I. világában is!

Sikereik, díjaik:
I. osztályú fiú futsal U17 1. hely 2011
I. osztályú fiú futsal U17 3. hely 2012
I. osztályú fiú futsal U19 1. hely 2012, 2013
Nemzetközi Colorspectrum Aramis U19 Futsal Cup 1. hely 2012
Strandlabdarúgás országos bajnokság U19 1. hely 2012
I. osztályú fiú futsal U19 országos bajnokság legjobb játékosa: Sajbán Miklós 2011/2012
Nemzetközi U21-es futsal torna „Tvrdava”-Novi Sad kupa 2.hely 2014
Aramis „házi” legjobb játékos: Sajbán Miklós 2011/12
I. osztályú fiú strandlabdarúgás U19 országos bajnokság legjobb játékosa: Sajbán Miklós 2012
Aramis „házi” legjobb játékos: Sajbán Máté 2012

 

A 2011/12-es szezon I. osztályú u19-es bajnok Aramis csapatból a mai napig magas szinten focizik, futsalozik a játékoskeret fele.

Sajbán Máté és Sajbán Miklós az NB II-es nagypályás Budaörsben futballoztak évekig, majd következő idénytől (2019/20) már a NB I-es Mezőkövesd Zsóry együttesét fogják erősíteni.

Nagy Ádám a Bolognaban az olasz élvonalban futballozik már 3 éve.

Vas Ádám a futsal NB I-ben többek között az Aramist -mint nevelőegyesületét erősítette-, de szerepet kapott már az élvonalbeli Veszprém futsal brigádjában és jelenleg az NB I-es futsal döntőbe kerülő Haladás csapatában játszik. Utánpótlás futsal válogatottsággal is büszkélkedhet, felnőtt Futsal válogatott kerettag.

Büki Baltazár, Bognár Bence és Soós Arnold pedig hosszú évek óta az NB I-es Aramist erősítik. Bogesz és Arni szintén büszkélkedhet Futsal utánpótlás válogatottsággokkal.

HAJRÁ FUTSAL!

HAJRÁ ARAMIS!