Változások a keretben

2021. augusztus 31. - 22:45

Nem telt eseménytelenül a nyár csapatunknál sem, vannak érkezőink, visszatérőink és sajnos távozók is.

Érkezők:

Érkezőink sorát kezdjük a visszatérő játékosainkkal, akik korábban csapatunkat erősítették:

  • Bognár Bence és Büki Baltazár 2 év kitérő után újra nálunk folytatják pályafutásukat. Az ő nevük nem ismeretlen a futsalban sem és főként az Aramis háza tályán, hiszen mindketten Aramis nevelésű játékosok.
  • Sámson Zoltán ’Samu’ 7 évet húzott le nálunk, valamint utánpótlás edzőként is tevékenykedett, a tavalyi szezonban a Ferencváros futsal csapatát erősítette, idén visszatért hozzánk.
  • Horváth Szabolcs a 2014/2015ös szezonban játszott utoljára nálunk, azóta több csapatban is szerepelt már, az új idényre Aramis mezben folytatja.
  • Hosszú Ádám is visszatér hosszú évek után
  • Fekete Márk neve is ismerősen cseng, hiszen a szintén saját nevelésű, korosztályos válogatott 1 év újpesti kitérő után visszatér a gyökerekhez. Testvére, Olivér a nagypályát választotta ebben a szezonban.
  • Isztolyka Ádám is egyesületünk játékosa volt, pár év után visszajön hozzánk a kapuba.
  • Németh Márton is a visszatérők közé tartozik, korábbi utánpótlás és felnőtt játékosunk újpesti kitérő után Budaörsre teszi át székhelyét.

 

Új igazolásaink is vannak, akik korábban nem játszottak még nálunk:

  • Nyerges András a CsőMontage utánpótlás- és a Ferencváros felnőtt játékosa volt, ettől az idénytől U20-ban és a felnőtt csapatban is nálunk folytatja.
  • Vadászi Edward sok évig a Rubeola csapatában futsalozott, hozzánk a Maglód csapatától érkezett

 

Távozók:

  • Harnisch Ákos és Vámosi Marcell Újpesten, Bita László és Kövesdi Zsombor pedig Kistarcsán folytatja karrierjét, míg korábbi csapatkapitányunk Boznánszky Gábor ’Boza’a Kecskemét csapatához igazolt. Gémesi Áron, Verhoczki László és Tóth Dávid is máshol kezdi meg az idei szezont.

 

Két játékosunk, Sáhó Kristóf és Papp Bence egyéb okokból kifolyólag szüneteltiek a futsalt.

A keret magja - Vattamány Dávid, Soós Arnold, Moga Edvin, Fülöp Viktor, Keresztury Márton, Jenei Krisztián és Temesi Norbert - ebben a szezonban is Aramis szerelésben lépnek pályára. Az imént említett játékosok az NB II-es csapatot is erősítették volna, de így ismét az NB I-ben fognak játszani.

Fiatal játékosaink Pap Zsombor, Molnár Gábor, Lévai Dániel és Bélavári Botond idén is a felnőtt kerettel dolgoznak majd együtt.

 

A szakmai stábot illetően a sok csalogatás ellenére mindenki kitartott az Aramis mellett, így a szakmai stábunk a 2021/2022-es idényre is marad:

Soós Ferenc - elnök
Moga Lóránt – vezetőedző
Ledő László – kapusedző
Gaszt Viktória – masszőr
Soós Brigitta – fotós, up technikai vezető
Farsang János – technikai vezető
Kecső Richárd – kommunikációs vezető
Ferbár Sándor – technikus
Hieber Zsolt - sofőr